Ricardo de Beer, bedrijfsleider en chef-kok van Brasserie De Altena in Oosterhout. ,,Ik heb geïnvesteerd in heaters en dekentjes, zodat gasten op een fijne manier kunnen blijven zitten. Lekker warm.”
Volledig scherm
Ricardo de Beer, bedrijfsleider en chef-kok van Brasserie De Altena in Oosterhout. ,,Ik heb geïnvesteerd in heaters en dekentjes, zodat gasten op een fijne manier kunnen blijven zitten. Lekker warm.” © Gerard Burgers

Ricardo mag zijn terras bijna weer openen: ‘Ik heb geïnvesteerd in heaters en dekentjes’

Het virus en ikRicardo de Beer (30) is chef-kok en bedrijfsleider van brasserie De Altena in Oosterhout. Daar zitten gasten binnenkort ook ’s avonds warmpjes op het terras en denken ze na over het toiletprobleem.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe