Annemiek Nobel en Ronald Broekhuizen wonen met hun kinderen Suze en Kris aan de dijk in Driel.
Volledig scherm
PREMIUM
Annemiek Nobel en Ronald Broekhuizen wonen met hun kinderen Suze en Kris aan de dijk in Driel. © Rolf Hensel

Ronald en Annemiek hebben bijzonder uitzicht: ‘Het stuwcomplex is net een ruimteschip’

OverburenDirect uitzicht op de overburen? Elke week spreken we iemand met bijzondere buren. Annemiek Nobel en Ronald Broekhuizen wonen met hun kinderen Suze en Kris aan de dijk in Driel, ter hoogte van de stuw.

De splitlevelwoning van Annemiek Nobel en Ronald Broekhuizen is met oog op zicht over de dijk gebouwd. Ze kijken zo op de immense bogen van een staaltje puur watermanagement: de stuw bij Driel.

Annemiek Nobel: ,,We wonen hier nu drie jaar. Toen we net na onze verhuizing moesten uitleggen waar familie of vrienden ons konden vinden, hoefden we maar één ding te zeggen: tegenover de stuw. We zochten meer ruimte en wilden geen standaard huis. Dit huis heeft alles, opgeteld bij het gevoel van ‘vrij wonen’.”

Quote

We zien de stuw en meer. Ons zicht reikt van de brug van Heteren tot Arnhem

Ronald Broekhuizen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe