Guido Lenting van Wijnzinnig in Gendt met zijn proefset voor een online whisky-proeverij die in september wordt gehouden.
Volledig scherm
Guido Lenting van Wijnzinnig in Gendt met zijn proefset voor een online whisky-proeverij die in september wordt gehouden. © Gerard Burgers

Schotse whiskykenner houdt proeverij op afstand

GENDT - Guido Lenting van Wijnzinnig in Gendt laat de reageerbuisjes met whisky al vast zien die in september gedronken kunnen worden. Gewoon thuis op de bank of aan de keukentafel, waar de Schotse whiskykenner Jock Show de zes gekozen soorten komt bespreken. 

  1. Automobilist laat fietsster voor dood achter op RijnWaalpad en komt niet naar zitting: ‘Hoe kun je met jezelf leven?’
    PREMIUM
    32

    Automobi­list laat fietsster voor dood achter op RijnWaal­pad en komt niet naar zitting: ‘Hoe kun je met jezelf leven?’

    ARNHEM – Hij rijdt rond zonder rijbewijs, is waarschijnlijk onder invloed van softdrugs, botst in Arnhem tegen een vrouw op een mountainbike, laat haar voor dood achter en komt niet naar de rechtszitting. ,,Schofterig”, noemde de officier van justitie hem dinsdag op de rechtbank. Ze eiste een gevangenisstraf van een half jaar tegen de 33-jarige Tristan E. uit Huissen.

Betuwe