Volledig scherm
PREMIUM
Een artist impression van het nieuwe wooncomplex van de Woonstichting Valburg aan de Beatrixstraat. Met links de drie grondgebonden woningen en rechts het appartementencomplex met veertien sociale huurwoningen en op de bovenverdieping vier vrije sector huurwoningen. © Attic Astronauts

Sloop en nieuwbouw voor 60-plussers in Zetten is begonnen

ZETTEN - Aan de Beatrixstraat in Zetten is de Woonstichting Valburg begonnen met de sloop en nieuwbouw van acht woningen. Alleen 60-plussers mogen terug naar het dorpscentrum.

De uit 1946 en 1951 stammende sociale huurwoningen maken plaats voor drie grondgebonden woningen en een gebouw met achttien appartementen. Het appartementencomplex telt op de bovenste etage vier huurwoningen in de vrije sector. De overige woningen vallen in de sociale huursector. Alleen huurders van zestig jaar en ouder komen in aanmerking.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vorig jaar 9,2 miljoen kilo Betuws vuilnis, dit jaar moet dat flink omlaag
    PREMIUM

    Vorig jaar 9,2 miljoen kilo Betuws vuilnis, dit jaar moet dat flink omlaag

    ELST/BEMMEL -Het is de inwoners van Overbetuwe en Lingewaard vorig jaar ook weer gelukt om iets mínder restafval in de grijze kliko te gooien en iets méér gft en plastic/blik/drankkarton apart in de groene kliko dan wel PMD-zakken in te leveren. Maar de echte slag moet dit jaar worden gemaakt: het nieuwe inzamelingsbeleid gaat niet meer uit van kleine stapjes maar grote passen voorwaarts op het gebied van gescheiden afvalinzameling.

Betuwe