Volledig scherm
PREMIUM
Een artist impression van het nieuwe wooncomplex van de Woonstichting Valburg aan de Beatrixstraat. Met links de drie grondgebonden woningen en rechts het appartementencomplex met veertien sociale huurwoningen en op de bovenverdieping vier vrije sector huurwoningen. © Attic Astronauts

Sloop en nieuwbouw voor 60-plussers in Zetten is begonnen

ZETTEN - Aan de Beatrixstraat in Zetten is de Woonstichting Valburg begonnen met de sloop en nieuwbouw van acht woningen. Alleen 60-plussers mogen terug naar het dorpscentrum.

De uit 1946 en 1951 stammende sociale huurwoningen maken plaats voor drie grondgebonden woningen en een gebouw met achttien appartementen. Het appartementencomplex telt op de bovenste etage vier huurwoningen in de vrije sector. De overige woningen vallen in de sociale huursector. Alleen huurders van zestig jaar en ouder komen in aanmerking.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe