Sporttas zorgt voor commotie in Zetten

ZETTEN - Een onbewaakte zwarte sporttas heeft in Zetten vanmorgen even voor zeven uur voor de nodige commotie gezorgd. De tas stond op straat in de buurt van bakkerij Hendriksen en op een paar meter afstand van pinautomaten. 

Na een tip van een dienstdoende krantenbezorger arriveerde de politie die de omgeving met linten afsloot. Uiteindelijk bleek het loos alarm: in de tas zaten sportkleren. Die zijn inmiddels weer in bezit van de rechtmatige eigenaar. 

Ruben Hendriksen, aan het werk in de bakkerij van zijn vader, maakte de commotie van dichtbij mee. ,,Ik begon met werken om vier uur, toen was er nog niets aan de hand. Om zeven uur stonden er plots politieagenten voor de deur, waar ik niet bij in de buurt mocht komen. De hele straat werd afgezet met pionnen. Gelukkig is het met een sisser afgelopen.’’

Volledig scherm
© anp
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe