Volledig scherm
Elst 1002- Evelien en Elmer met kinderen Wies en Hidde in de race voor E. 30.000 bruiloft /BvH © Erik van 't Hullenaar

Stel uit Elst wint droombruiloft ter waarde van 30.000 euro: ‘Valentijnsdag zal voor altijd speciaal zijn’

ELST - Valentijnsdag kan niet meer stuk voor Evelien de Boer en Elmer Volgers. Het stel uit Elst heeft hun droombruiloft ter waarde van 30.000 euro gewonnen en zal op 20 augustus 2020 in het huwelijksbootje stappen. 

,,Echt bizar”, reageert De Boer vlak nadat ze vrijdagmiddag op het kantoor van Perfect Weddings  in Rotterdam hoorde dat de jury hen uit de laatste drie koppels als winnaar koos.

Doordringen 

Het moet nog even tot de twee doordringen wat ze allemaal gewonnen hebben. Een ceremonie en feest voor 100 gasten in Het Rijk van de Keizer in Amsterdam, het huwelijk vastgelegd op foto én film, trouwringen en andere sieraden, een weddingplanner, Dirk Zeelenberg als BABS, een huwelijksreis en ruim budget voor een trouwjurk en pak. 

Zelfs aan kleding voor de moeder van de bruid wordt gedacht. En dat is nog niet alles. Van uitnodigingen tot bloemen en van lampionnen tot de dj: elk detail is geregeld, en betaald. ,,Zo ontzettend gaaf. Ik had nooit verwacht dat we zouden winnen. Al kan ik me wel echt ergens in vastbijten, als ik iets doe dan doe ik het niet half. Dus ben ik er helemaal voor gegaan.”

Quote

Deze Valentijns­dag zal voor ons altijd speciaal blijven

Aanzoek

Nu de datum vaststaat moet alleen dat ene dingetje nog gebeuren: een romantisch aanzoek. Want hoewel Volgers en De Boer (allebei 33) al een tijdje willen trouwen is de vraag nog nooit officieel gesteld. Volgers: ,,Dat aanzoek moet nu dus echt op mijn lijstje. Maar vanavond ploffen we eerst lekker samen op de bank om het tot ons door te laten dringen. Het besef moet nog komen, we kunnen het bijna niet geloven. Deze Valentijnsdag zal voor ons altijd speciaal blijven.”

Betuwe