Stephanie shopt liever in Zetten dan in Elst

BetuwenarenHoewel Stephanie Jansen alweer een tijd in Valburg woont, komt ze nog regelmatig naar Zetten om te shoppen. ,,Ik heb hier ruim negentien jaar gewoond en bepaalde winkels blijven favoriet. Elst zou nu misschien wat meer voor de hand liggen, maar Zetten heeft een fijn aanbod. En groot, zeker voor zo’n klein dorp.”

De 30-jarige komt net uit de plaatselijke lingeriewinkel, die volgens haar de allermooiste merken heeft. Dochter Sophie van 15 maanden oud gaat maar wat graag met haar moeder mee. Net liep de blonde peuter nog te graaien tussen de beha’s in de kortingsbak. 

,,Een grappig gezicht, hoe ze door de winkel banjerde. Maar dat kan hier, het is echt gemoedelijk. Dát en het zien van veel oude bekenden, maakt het zo fijn om in Zetten mijn boodschappen te doen.” 

Stephanie Jansen met dochtertje Sophie.
Volledig scherm
Stephanie Jansen met dochtertje Sophie. © Gerard Burgers
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe