Archieffoto van Bep en Frits van Woudenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto van Bep en Frits van Woudenberg. © Erik van 't Hullenaar

Supermarkt sluit omdat eigenaars Frits en Bep én medewerker positief testen op corona: ‘Klanten beschermen’

VALBURG - Supermarkt Van Woudenberg in Valburg is voorlopig gesloten. Eigenaar Frits, zijn vrouw Bep en een personeelslid zijn positief getest op corona. ,,We beheren onze winkel met zijn drieën, dus nu iedereen positief is getest kunnen we niet anders dan sluiten”, zegt eigenaar Frits van Woudenberg. 

16 reacties

 • Trudi Hulshof

  2 maanden geleden
  Jan den Tien 👍👍👍 Wat een betweters lopen er toch rond op deze aardkloot! Om te huilen, de meeste reacties. Allemaal aannames! Beterschap voor de eigenaars en medewerker 💐🍀 Dappere maar juiste beslissing. Chapeau!
 • J. Zomers (69)

  2 maanden geleden
  Mattie als je gevaccineerd bent dan kun je inderdaad besmet raken, maar de klachten zijn veel minder. Je kunt het vergelijken met griep, na een paar weken is het voorbij. De overheid maakt kasplantjes van ons... dadelijk zitten we weer in een strenge lockdown. Zo kun je nog 2 jaar doorgaan - mensen worden neerslachtig en agressief. De maatregelen veroorzaken meer schade dan het virus.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Domme reactie J.Zomers, je hebt gewoon geluk gehad met dat "beetje" griep!
 • J. Zomers (69)

  2 maanden geleden
  Met inachtneming van 1,5 meter en een plastic mondkapje kun je gewoon open blijven. Er zijn meer winkels die dit nu zo doen. Mensen raken wel besmet maar worden niet echt ziek... een beetje griep maar dat heb ik ook gehad. Bovendien als je besmet bent geweest dan bouw je een natuurlijke weerstand op tegen het virus, hetgeen meer krachtig en duurzamer is dan vaccinatie.
 • o Kuup

  2 maanden geleden
  Beterschap gewenst !

Betuwe