Supermarktrel met Polen in Zetten ‘een incident’

ZETTEN / ARNHEM - Het was een hele rel, die zomerse avond in Zetten. Een drietal Poolse uitzendkrachten weigerde eind juni te vertrekken uit de Albert Heijn. Met een heuse knokpartij als gevolg. Twee van de drie Poolse vechtersbazen mochten de nacht doorbrengen in de politiecel. Toeval of zorgt de aanwezigheid van de Oosteuropeanen voor structurele onrust in het dorpshart?

 1. Ron (57) uit Slijk-Ewijk wil de Tweede Kamer in: ‘Plattelanders kunnen hun eigen boontjes wel doppen’
  PREMIUM
  Vrijdaginterview

  Ron (57) uit Slijk-E­wijk wil de Tweede Kamer in: ‘Plattelan­ders kunnen hun eigen boontjes wel doppen’

  SLIJK-EWIJK - Ron van Essen leidt geen beklagenswaardig bestaan. Samen met vrouw en kinderen woont hij in een recent verbouwde boerderijwoning halverwege Slijk-Ewijk en Oosterhout. Met maar liefst twee riante woonkamers, aardverwarming en een uitzicht zo ver het oog rijkt. Maar goed mogelijk dat hij die fraaie plek volgend jaar moet verruilen voor een eenvoudig onderkomen in Den Haag. Als kersvers kamerlid voor een gloednieuwe landelijke politieke partij.
 1. Nijmeegse daklozen krijgen tijdelijk onderdak in containerwoningen
  Play

  Nijmeegse daklozen krijgen tijdelijk onderdak in container­wo­nin­gen

 2. Staat voor de rechter om veiligheid scholen
  Play

  Staat voor de rechter om veiligheid scholen

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe