Oud-burgemeester van Overbetuwe Toon van Asseldonk verschijnt als getuige voor het Hof in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-burgemeester van Overbetuwe Toon van Asseldonk verschijnt als getuige voor het Hof in Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

Te lang werden de kool en de geit gespaard aan de Rijksweg-Zuid: ‘De ellende die het opleverde, dat spijt me heel erg’

ARNHEM/ELST - Spijt. Dat uitte oud-wethouder Ruud Mooij van de gemeente Overbetuwe woensdag in het getuigenverhoor voor het Hof in Arnhem. ,,Ik realiseer me nu welke ellende Riet de Swart en Frans Vossebeld en de familie Bakker hebben doorgemaakt. En dat spijt me heel erg.’’

11 reacties

 • PeterM

  1 jaar geleden
  Hopelijk leren gemeenten hiervan en wordt in het vervolg bij het veranderen van een bestemming een woning van de markt gehaald.
 • Ook

  1 jaar geleden
  MOOIJ en zijn voorhanger zijn inmiddels al lang van het politieke toneel verdwenen.
 • Ook

  1 jaar geleden
  Misschien moeten die procesgeile Bakkertjes dan maar hun schade verhalen op deze ex wethouder MOOIJ, na wat er in dit artikel staat geprint.
 • GezondVerstand

  1 jaar geleden
  1/ mijn reactie is gebaseerd op verslag van de Gelderlander. Mag aannemen dat dit klopt2/ Wethouder Mooij, die nota bene 10 jaar in het College zit, volgt stellingname van zijn voorganger. Mooi staaltje afschuiven van eigen verantwoordelijkheid. Bizar!3/ verzwegen makelaar en notaris de juiste bestemming van het pand?4/ Mevrouw Tuijnman slaat de spijker op de kop5/ Buren Bakker De Swart moeten de hand in eigen boezem steken. Zij maken jarenlang ruzie en zijn niet voor rede vatbaar en ruïneren hun eigen leven. 
 • GezondVerstand

  1 jaar geleden
  Hebben makelaar en notaris hun werk goed gedaan? 

Betuwe