Volledig scherm
PREMIUM
Zorginstelling Tertzio gaat medio 2020 tegen de vlakte om plaats te maken voor een veertigtal zelfstandige zorgappartementen met zorg op afroep. © Google Streetview

Tertzio in Elst maakt plaats voor veertig zorgwoningen

ELST - Zorgcomplex Tertzio aan de Bachstraat in Elst wordt medio 2020 gesloopt om plaats te maken voor een veertigtal zelfstandige appartementen met zorg op afroep. De huidige bewoners verhuizen naar een nieuw wooncomplex aan de Prinses Irenestraat. Daar wordt vanmorgen de eerste paal voor geslagen. 

Het complex aan de Irenestraat in Elst omvat 36 zelfstandige appartementen met elk twee kamers waar ouderen kunnen wonen met zorg op afroep. Het gebouw blijft naamloos. ,,Een naam is niet meer van deze tijd, de nadruk ligt op zelfstandig wonen en daar past geen gebouwnaam bij”,  zegt bestuurder Floor de Vroome van Pleyade.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe