Ton heeft zijn oude liefde hervonden

BetuwenarenTon de Haar (66) uit Elst is net terug uit Londen. ,,Dat is wel een bijzonder verhaal. Het was 1978, en ik werkte als computertechnicus in Engeland. Samen met een paar collega’s aten we toen in de hotelbar met een stewardess, Theresa. Onze vlucht was geannuleerd. We hadden een goeie klik, maar het contact ging verloren. Er was geen Facebook natuurlijk, in die tijd.” 

Volledig scherm
Ton de Haar. © Erik van 't Hullenaar

De Haar ging terug naar Nederland en werd weduwnaar. Na een reünie van het bedrijf waar hij indertijd werkte, kwam hij Theresa weer op het spoor. ,,Ik stuurde haar een berichtje: ben jij degene met wie wij aten in een hotelbar?” Zij was het, inmiddels gescheiden. 

,,We trekken nu een jaar of 7 met elkaar op. Het ene weekend ben ik in Londen, het andere is zij hier. Na haar pensioen wil ze hier permanent komen wonen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe