Bij B.O.D. Totaalinstallateur dragen ze een masker bij het werk in verband met de risico's van corona.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij B.O.D. Totaalinstallateur dragen ze een masker bij het werk in verband met de risico's van corona. © Gerard Burgers

Transport, bouw en productie in de Betuwe: er moet gewoon gewerkt worden

HETEREN/BEMMEL - Veel mensen werken thuis. Maar er zijn volop beroepen waarbij dat niet gaat. De bouw ligt niet stil en transport en productie zijn broodnodig om alle winkels te vullen. 

Ook in de Betuwe zijn veranderingen door het coronavirus voelbaar. De een moet harder werken, de ander ziet werkzaamheden afnemen.

In het distributiecentrum van Kruidvat in Heteren staan vrijdagmiddag 2.000 bossen tulpen klaar. Het is een bedankje voor de medewerkers in de logistiek. Ze hebben het drukker dan ooit, vertelt een woordvoerder.

,,Consumenten vragen zo veel op het moment. In de distributiecentra zijn er zondagdiensten bijgekomen. Mensen werken extra om de winkels gevuld te houden. We willen onze medewerkers in de logistiek met deze bloemen laten merken dat zij daarvoor cruciaal zijn en dat we ze niet vergeten.”

De woordvoerder vult aan dat de mensen in de winkels van Kruidvat lieve reacties krijgen van klanten, maar dat er achter de schermen ook hard wordt gewerkt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe