Twee ongelukken op A15 bij Slijk-Ewijk: auto raakt total loss, twee vrachtwagens beschadigd

videoSLIJK-EWIJK - Op de A15 ter hoogte van Slijk-Ewijk hebben maandag aan het eind van de avond twee ongevallen kort achter elkaar plaatsgevonden. De snelweg zat hierdoor tot 03.30 uur dicht in de richting van Bemmel.

De hulpdiensten werden rond 23.45 uur gealarmeerd. Tijdens het ongeluk waren er wegwerkzaamheden bezig, waardoor het verkeer werd geleid via de vluchtstrook.

Door een nog onbekende oorzaak raakte een vrachtwagen van de weg en kwam in de berm in de slip. De cabine kwam uiteindelijk tot stilstand in de sloot. 

Informatiebord weggehaald

Een personenauto zou gestopt zijn om te kijken, waarna er vervolgens een vrachtwagen achterop deze personenauto boste. De auto kwam tegen een informatiebord tot stilstand.

Beide vrachtwagenchauffeurs kwamen met de schrik vrij evenals de bestuurster, die al uit de auto was toen het tweede ongeluk gebeurde. Wel is de auto total loss geraakt. De vrachtwagens hebben schade opgelopen. Het informatiebord is weggehaald en zal vervangen moeten worden.

Op de A15 ter hoogte van Slijk-Ewijk hebben maandag aan het eind van de avond twee ongevallen kort achter elkaar plaatsgevonden. De snelweg zat hierdoor tot 3.30 uur dicht in de richting van Bemmel.
Volledig scherm
Op de A15 ter hoogte van Slijk-Ewijk hebben maandag aan het eind van de avond twee ongevallen kort achter elkaar plaatsgevonden. De snelweg zat hierdoor tot 3.30 uur dicht in de richting van Bemmel. © Roland Heitink/persbureau Heitink

Betuwe