Woonwagenbewoners in Elst voerden in 2018 actie voor nieuwe standplaatsen. Het besluit daarover is nu uitgesteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Woonwagenbewoners in Elst voerden in 2018 actie voor nieuwe standplaatsen. Het besluit daarover is nu uitgesteld. © Erik van 't Hullenaar

Uitstel nieuwe standplaatsen ‘klap in het gezicht’ woonwagenbewoners

ELST/ZETTEN/HERVELD - Woonwagenbewoners in Overbetuwe hebben geen goed woord over voor het uitstel van de beslissing om plekken voor woonwagens aan te wijzen in Elst en Zetten. ,,Er wordt óver ons gepraat in plaats van mét ons. Dit voelt als een klap in het gezicht.”

2 reacties

 • Ook

  2 maanden geleden
  Volgens mij bepalen gemeentes nog steeds zelf hoe zij de ruimte inrichten en dus ook waar er wat gebouwd kan worden, daar is niets fouts aan. Datzelfde geldt dus voor een beslissing over waar er kampjes gaan worden ingericht. Deze mogelijke bewoners daarvan moeten eens ophouden met klagen over discriminatie wanneer een gemeente gewoon te werk gaat zoals steeds. Niet mogelijk toekomstige bewoners maken de dienst uit als het om de inrichting gaat van de publieke ruimte maar de gemeenteraad!
 • T Lamme

  2 maanden geleden
  Er wordt niet met hun gepraat. 76 jaar na 1945, ik schaam mij diep voor deze gemeente.
 1. Betuwe profileert zich langs de weg: nieuwe welkomstborden en overal grote letters
  PREMIUM
  2

  Betuwe profileert zich langs de weg: nieuwe welkomst­bor­den en overal grote letters

  DODEWAARD/WADENOIJEN - Nieuwe welkomstborden voor de Betuwe. Metershoge witte letters B E T U W E in fruitkistjes die sinds vorig jaar overal in het gebied geplaatst worden. Het kan de toerist, én inwoner, niet ontgaan dat Bureau Toerisme Rivierenland de naam Betuwe steeds meer begint uit te venten. Zoals ze dat ook doet met andere regio’s in haar werkgebied zoals Land van Maas en Waal en Bommelerwaard.
 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Betuwe