Volledig scherm
PREMIUM
Tessa Hendriks, Mieke Sanders en Anita Frantzen (vlnr) organiseren samen met andere uitvaartondernemers uit Elst gezamenlijk een herdenkingsbijeenkomst voor het overleden kind. © Gerard Burgers

Uitvaartbranche in Elst slaat handen ineen voor herdenking overleden kind

ELST - Bedrijven uit de uitvaartbranche in Elst organiseren samen een herdenkingsbijeenkomst voor het overleden kind. Zonder winstoogmerk bovendien.

De uitvaartbranche in Elst is in handen van kleinschalige lokale bedrijven. Uitvaartondernemers Mieke Sanders, Tessa Hendriks, Ingrid Berns, Wim Cornelissen en ritueel begeleider Anita Frantzen slaan nu de handen ineen voor het organiseren van de WereldLichtjesDag Overbetuwe. Een herdenkingsbijeenkomst voor overleden kinderen die wereldwijd op de tweede zondag van december wordt gehouden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Angerense tractorontwijkers in Hemmense bos

    Angerense tractoront­wij­kers in Hemmense bos

    HEMMEN/ANGEREN Je woont als oma en kleindochter in Angeren, hebben herfstvakantie en willen een dagje naar het bos. Maar je weet niet of je met al die boerenprotesten ver gaat komen. Dan neem je toch Hemmen! Joëlle Selman is er met grootmoeder neergestreken en vinden zelfs nog wat bijzonders: de fraaie en nog prima bruikbare restanten van een kabouterspeurtocht, die afgelopen zondag voor kinderen werd georganiseerd. Elke schoolvakantie heeft het Hemmens bos, tezamen met het Loenense bos het enige in de Betuwe, grote aantrekkingskracht op ouders dan wel grootouders met jonge kinderen. In dit jaargetijde voor de eerste roodbruine blaadjes, vallende eikeltjes en échte, dus niet voor speurtocht uitgezette paddenstoelen.

Betuwe