Volledig scherm
Theo Driessen (links) en Jirri Sisnaiski in bistrobar COCO in Elst. © Erik van 't Hullenaar

Van bitterbal tot pekingeend in nieuwe bistrobar: ‘Elst gaat dit omarmen’

ELST - Vandaag opent COCO, een trendy bistrobar in het centrum van Elst. Eigenaar Theo Driessen is trots op zijn nieuwste restaurant: ,,Elst gaat dit omarmen”. De supermarkt- en horecaman wil zijn gasten het gevoel geven van warmte en gezelligheid, van thuiskomen. 

,,Je moet je meteen in een andere wereld wanen. Gaan zitten op een fijne stoel, met een lekker hapje en drankje, en eigenlijk niet meer weg willen. Een plek om te lunchen, borrelen en dineren”, aldus Driessen, die als eigenaar van populair restaurant DRIES en CO weet wat gasten willen.

Het was voor de perfectionistische Driessen toch niet makkelijk om tot een concept te komen waar hij helemaal achter stond. Heel anders ook dan zijn originele business als supermarkteigenaar. 

,,Een Albert Heijn verbouwen doe je in 1,5 week, alles is zo geregeld en klaar. Bij een restaurant komt veel meer kijken, maanden voorbereiding. Alles moet perfect. Als je niet voor een 10 wil gaan, zul je ook nooit een 9 halen. Wij gaan voor een 10, en dan telt elk detail.”

Trendy twist

Samen met rechterhand en bedrijfsleider Jirri Sisnaiski werkte Driessen ruim een half jaar aan het concept van COCO. Het restaurant komt aan de Valburgseweg, op de plek waar voorheen Italiaans restaurant Brunello zat.

De kaart biedt een ruime keuze aan kleine gerechtjes, van bitterbal tot pekingeend. ,,Bistrogerechten met een trendy twist. Om te delen, een diner mee samen te stellen of gewoon als hapje bij een mooie wijn of cocktail.”

Elst’ nieuwste restaurant is vanaf deze donderdag zes dagen per week geopend. Maandag gesloten. 

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe