Laatste verwijzing in dit gemoderniseerde gebied naar de ooit fruitige Betuwe: het al jaren in verval geraakte schuurtje.
Volledig scherm
PREMIUM
Laatste verwijzing in dit gemoderniseerde gebied naar de ooit fruitige Betuwe: het al jaren in verval geraakte schuurtje. © Erik van 't Hullenaar

Vanaf de A15 vraagt je je steeds af: wanneer stort ie eindelijk in?

ELST/ OOSTERHOUT - Het begint een soort statement te worden in een landschap tussen rails, asfalt, hoogspanningskabels en windturbines: het vervallen schuurtje tussen A15 en Betuweroute bij Elst. Duizenden passanten die regelmatig over de snelweg rijden vragen zich al jaren af wanneer het echt en volledig instort. Maar sloop is nog niet aanstaand: de resterende bouwval is immers een ‘ruilmiddel’. 

4 reacties

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Inderdaad Gerrit, je moet daar niet gaan wonen... straling via de hoogspanningsmast. Daarnaast heb je last van slagschaduw en slaapstoornis van de windmolen.
 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Het lijkt mij toch geen prettig idee om in de nabije omgeving van dergelijke hoogspanning masten een woning te gaan bouwen , omdat toch wel bekend is dat dit bepaalde gezondheid problemen kan geven...?
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  sloop die horizonvervuilers maar.
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Sloop al die nieuwe gebouwen maar. Terug in de tijd.