Volledig scherm
PREMIUM
Hart van Heteren moet de grote lege vlakte tussen de Flessestraat, Narcissenstraat en Onze Lieve Vrouwestraat gaan vullen, waarmee Heteren een winkelhart krijgt. © Streetview

Veel animo voor Hart van Heteren: kans op doorgaan wordt groter

HETEREN - De kans dat het bouwproject Hart van Heteren door gaat wordt steeds groter. De grootste hindernis, het vinden van voldoende middenstanders voor de 1300 vierkante meter winkelruimte, lijkt te zijn genomen. Een twintigtal bedrijven heeft belangstelling.

Hart van Heteren moet het dorp, zoals de naam al zegt, een echt dorpshart geven. Daarbij gaat het om woningbouw op het grote braakliggende terrein tussen de Flessestraat, de Narcissenstraat en de Onze Lieve Vrouwestraat. Op de begane grond van het nieuwbouwproject is winkelruimte voorzien, waar ruimte is voor ongeveer tien winkelbedrijven. Als dat gebouw eenmaal staat vormt het, samen met de al voltooide nieuwbouw van het tegenovergelegen winkel- en wooncomplex, een aangesloten winkel en woongebied.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe