Volledig scherm
Foto ter illustratie. © DG

Verkeer wurmde zich dwars door Elst nu A325 richting Arnhem dicht is

updateELST/ ARNHEM - Weggebruikers in Elst liepen in noordelijke richting helemaal vast op de Rijksweg -Zuid op dag 1 dat de A325 tussen Nijmegen en Arnhem voor werkzaamheden is afgesloten. Tussen de A15 en de bebouwde kom van Elst stond het verkeer op de Rijksweg-Zuid in de ochtendspits stil.

Op de eerste dag dat de A325 tussen Knooppunt-Ressen en het Nijmeegseplein in Arnhem geheel is afgesloten, begon de file voor Elst al ten zuiden van de A15, op de Griftdijk. Weggebruikers werd geadviseerd om te rijden via A15, A50 en A12. Daar waren, zoals de provincie Gelderland al verwachtte, geen problemen.

Rijksweg-Zuid wordt niet aanbevolen voor doorgaand verkeer, maar wel als alternatieve route naar bedrijventerrein De Aam. Hoewel de A325 tussen Arnhem en Nijmegen wel bruikbaar is, is tussen het Nijmeegseplein en Knooppunt-Ressen geen enkele afslag toegankelijk.

De afsluiting van de A325, de tweede fase van het groot onderhoud aan de provinciale snelweg, duurt tot en met zondag 11 augustus.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe