Volledig scherm
De Vleeschhouwerij van Cees van den Berg in Zetten is gekozen tot ‘de leukste slagerij van Nederland’. © Erik van 't Hullenaar

Vleeschhouwerij in Zetten is ‘leukste slagerij van Nederland’

ZETTEN - Apetrots is Cees van den Berg (51) op de titel ‘de leukste slagerij van Nederland’. Zijn zaak, de Vleeschhouwerij in Zetten, won de prijs tijdens de Slavakto, de beurs voor slagers in Nederland. ,,Wij zijn heel serieus met ons vak bezig. Dat wordt nu beloond. Ik ben trots op mijn personeel.’’

Bij de Vleeschhouwerij werken dertien mensen. De slagerij zit nu vijf jaar in Zetten. ,,Daarvoor had ik 24 jaar een slagerij in Tiel. Het vak is mij met de paplepel ingegoten. Mijn opa was slager en mijn vader was boer en slager’’, vertelt de vakman uit Dodewaard.

Volgens de jury heeft de Vleeschhouwerij prima vlees, een sfeervolle inrichting en een goed ingespeeld team met kundige en vriendelijke medewerkers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe