Volledig scherm
PREMIUM

Voetbalclinic met Jeffrey Leiwakabessy voor slachtoffers aardbeving Molukken

ELST - Een fundraising-diner, een Moluks-Overbetuws kookboek en een voetbalclinic met Jeffrey Leiwakabessy. Drie initiatieven van Overbetuwe4Ambon die geld op moeten brengen voor de aardbevingsslachtoffers op de Molukken.

Overbetuwe4Ambon is een persoonlijk initiatief van de fractievoorzitter  Roel Eefting (D66), Elbert Elbers (PvdA) en  Ard op de Weegh (BOB). De opbrengst van de acties zijn nadrukkelijk bedoeld als extra steun en maken geen deel uit van de hulpacties die de Molukse gemeenschap zelf nog op poten gaat zetten in samenwerking met de gemeente Overbetuwe.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Overvallers stel 150 merkzonnebrillen bij opticien Elst en vluchten in ‘lichtkleurige’ Renault Captur
    update | video

    Overval­lers stel 150 merkzonne­bril­len bij opticien Elst en vluchten in ‘lichtkleu­ri­ge’ Renault Captur

    ELST - Bij de ramkraak op Rolf Brillen in Elst hebben de overvallers in de nacht van woensdag op donderdag 150 merkzonnebrillen weggegrist. Ze snelden vervolgens weg in een lichtkleurige Renault Captur. De totale waarde van de buit bedraagt volgens eigenaar Rolf Nieuwenhuis circa 20.000 euro. ,,Heel vervelend allemaal, maar gelukkig is er alleen sprake van materiële schade."

Betuwe