Wattenstaafje in elk neusgat
Volledig scherm
PREMIUM
Wattenstaafje in elk neusgat © Erik van 't Hullenaar

Voor 125 euro weet je in deze Betuwse teststraat binnen een half uur of je corona hebt

VALBURG/HAALDEREN - Twee dagen oud en nu al populair. Dat is de Betuwse Teststraat. Bij Watergoed in Valburg kun je voor 125 euro binnen een half uurtje weten of je corona hebt of niet. ,,Mensen zijn blij dat ze snel helderheid krijgen.”

22 reacties

 • VSB

  3 maanden geleden
  Het zijn een stelletje boeven! Het is geen €125 maar €150. Elders kan het voor €79. Ik heb me hier dus laten testen want het was noodzaak en spoed, uitslag negatief. 2 dagen later positief getest bij GGD. Daar zet je toch je vraagtekens bij..
 • Aad

  3 maanden geleden
  En u beweerde ook al dat de Duitse grens dicht gegaan is.....mag ik vragen wat uw bron is? U heeft het allerlaatste nieuws.
 • AstrA1993

  3 maanden geleden
  Handel is handel....!  de een z,n  dood...is de ander  z,n  brood....in deze tijd moet je creatief zijn  om toch nog wat geld te verdienen , dat is bij enkele ondernemers en dat gepensioneerd artsen echtpaar  dus ook duidelijk geworden...en....als dit zo doorgaat...gaan ze dus daar nog heel lang en heel veel geld verdienen....klanten genoeg...!
 • Elis

  3 maanden geleden
  We wonen niet in de randstad. We wonen in een dorp.
 • Elis

  3 maanden geleden
  Winstbejag. Helaas niet toegankelijk voor iedereen. Kosten test zou met gemak onder de 100 euro kunnen liggen. Dan nog maakt men winst. En wat is de context in het artikel dat hij mede-eigenaar is van Wijnhandel De Halve Morgen. Stukje reclame !!!!! 
 1. Auto's gaan in vlammen op in Geldermalsen
  Play

  Auto's gaan in vlammen op in Geldermal­sen

 2. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'

Betuwe