Baantjes trekken in de Drie Essen in Zetten.
Volledig scherm
Baantjes trekken in de Drie Essen in Zetten.

Voortbestaan zwembad in Zetten in gevaar

ZETTEN - Met de komst van een nieuw, groot zwembad in Elst dreigt het einde voor de Drie Essen in Zetten. Dat is wat de gebruikers, pachter en politiek denken. Zeker als in 2023 de gemeentelijke subsidie stopt.

8 reacties

 • Eva

  4 jaar geleden
  Enig idee wat een treinkaartje kost?
 • PeterM

  4 jaar geleden
  Dat is niet makkelijk Twan, dat is een politieke keuze. Je wil tenslotte gezonde inwoners, kinderen die goed kunnen zwemmen, zeker in onze waterrijke gemeente.
 • knien

  4 jaar geleden
  tip:  nieuw bad bij NS station Elst.   Goed bereikbaar voor bezoekers uit Elst, Lent, Zetten, Schuytgraaf, Bemmel, Huissen, ....
 • Twan

  4 jaar geleden
  Te makkelijk Peter. Het rendabel exploiteren van zwembaden is nu eenmaal een lastig verhaal. Je moet je afvragen over de overheid aan de lat staat om dit met subsidie te regelen. Zou weleens willen weten hoeveel subsidie er per 'kaartje / bezoeker'  bij moet. Kostendekkende tarieven of richting kostendekkende tarieven is ook een optie!!
 • Eva

  4 jaar geleden
  Ben heel benieuwd wat B&W gaat antwoorden.In de tussentijd wordt voorlopig het gevoel gevoed dat de focus binnen de gemeente vooral op Elst ligt.Waarom geen twee baden binnen de gemeente?! 

Betuwe