Volledig scherm
Een automobliste is op de N837 tegen een boom gebotst. © Gert Budding

Vrouw zwaargewond door botsing tegen boom op N837 bij Heteren

HETEREN - Op de N837 bij Heteren is een automobiliste zwaargewond geraakt nadat zij met haar auto tegen een boom botste.

Het is een eenzijdig ongeval, maar het is nog onduidelijk waardoor de vrouw de macht over het stuur verloor. 

Een trauma-arts werd per helikopter ingevlogen en is met de vrouw meegegaan in de ambulance richting het Radboudziekenhuis in Nijmegen.

De auto is total loss. 

Volledig scherm
Een automobliste is op de N837 tegen een boom gebotst. © Gert Budding
Volledig scherm
Een automobliste is op de N837 tegen een boom gebotst. © Gert Budding
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Angerense tractorontwijkers in Hemmense bos

    Angerense tractoront­wij­kers in Hemmense bos

    HEMMEN/ANGEREN Je woont als oma en kleindochter in Angeren, hebt herfstvakantie en wilt samen een dagje naar het bos. Maar je weet niet of je met al die boerenprotesten ver gaat komen. Dan neem je toch Hemmen! Joëlle Selman is er met grootmoeder neergestreken en vinden zelfs nog wat bijzonders: de fraaie en nog prima bruikbare restanten van een kabouterspeurtocht, die afgelopen zondag voor kinderen werd georganiseerd. Elke schoolvakantie heeft het Hemmens bos, tezamen met het Loenense bos het enige in de Betuwe, grote aantrekkingskracht op ouders dan wel grootouders met jonge kinderen. In dit jaargetijde voor de eerste roodbruine blaadjes, vallende eikeltjes en échte, dus niet voor speurtocht uitgezette paddenstoelen.

Betuwe