Wageningsestraat Zetten twee dagen dicht voor aanbrengen nieuw asfalt

ZETTEN - De Wageningsestraat (N836) bij Zetten gaat maandag en dinsdag volledig op slot. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde bij scholengemeenschap HPC en de Lingebrug. 

Doorgaand verkeer tussen Andelst en Randwijk/Heteren moet daarom twee dagen 1 kilometer door het centrum van Zetten sluipen; óf dik 10 kilometer omrijden als de officiële omleidingsroute via de snelwegen en Knooppunt Valburg wordt gevolgd.

In eerste instantie had de provincie als wegbeheerder op kaartjes aangegeven dat ook de Lingebrug afgesloten zou zijn - waardoor die lange omleidingsroute onontkoombaar werd - maar die informatie klopte niet. Ook de kruising van de Wageningsestraat met de Heldringstraat/Weteringsewal is gewoon geopend.

De werkzaamheden zijn nodig, omdat het asfalt versleten is. Het oude wegdek gaat er maandag met freesmachines uit, de nieuwe asfaltlaag wordt er dinsdag ‘ingedraaid’.

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe