Volledig scherm
Herveld, 11 juni 2019. Avondvierdaagse Herveld. 202602 . Foto: Gerard Burgers © Gerard Burgers

Wandelen met Rene Froger aan de meet

HERVELD - Een slordige 2.400 wandelaars gingen dinsdagavond bij zalencentrum De Hoendrik in Herveld van start voor de 48e editie van de SJOC-Avondvierdaagse. Het wandelevenement, ooit begonnen door de Stichting Jongeren Ontmoetingscentrum, is anno 2019 een zelfstandig evenement. 

Met deelnemers uit Herveld en de omliggende dorpen, maar ook met deelnemers van verder weg. Uit Drenthe bijvoorbeeld, waarbij het gaat om oud-Hervelders die de vierdaagse gebruiken om even terug te keren naar hun roots.

,,Maar ook mensen die onze vierdaagse gebruiken om te trainen voor de Vierdaagse van Nijmegen, we hebben deelnemers uit het hele land”, weet SJOC-bestuurslid Angelique Janssen.

Op vrijdag wacht de deelnemers op de finish een gratis pleinfeest voor De Hoendrik.

Ook zaterdag kan er daar worden gefeest, maar dan moet er wel 20 euro entree worden betaald voor optredens van Rene Froger, de Snollebollekes en 2 Brothers on 4th Fourth Floor. Informatie en tickets via dehoendriktickets.nl

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe