Het schouwpad achter de Germaan in Elst. Op het moment van de foto alleen nog verboden voor honden. Vorig jaar werd het volledig afgesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het schouwpad achter de Germaan in Elst. Op het moment van de foto alleen nog verboden voor honden. Vorig jaar werd het volledig afgesloten. © Pim Roelofs

Wandelpad Elst wellicht weer open: klagers kunnen ook schutting plaatsen

ELST - De afsluiting van het veelbesproken schouwpad achter de Germaan in Elst wordt heroverwogen. Waterschap Rivierenland doet dat op aandringen van de klachtencommissie, die vindt dat het waterschap een actievere rol had moeten spelen in het oplossen van een conflict over het pad in de wijk. 

Het schouwpad achter de Germaan werd vorig jaar volledig afgesloten voor wandelaars, nadat het een jaar eerder al tot verboden gebied was verklaard voor mensen met honden.  Enkele bewoners van een nieuw straatje met huizen aan het water hadden bij Waterschap Rivierenland geklaagd over de vele wandelaars vlakbij hun achtertuin en daarop werd besloten het pad te sluiten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe