Nog vier uitgaven en het is gebeurd met De Betuwe en Lingewaard Actueel
Volledig scherm
PREMIUM
Nog vier uitgaven en het is gebeurd met De Betuwe en Lingewaard Actueel © DG

Weekblad De Betuwe sneeft na 130 jaar, ook Lingewaard Actueel ter ziele

ELST/BEMMEL - Inwoners van Overbetuwe, Lingewaard en Neder-Betuwe krijgen voortaan nog maar één huis-aan-huisblad bezorgd: Het GemeenteNieuws. De titels De Betuwe en Lingewaard Actueel verdwijnen, omdat het niet meer rendabel is twee concurrerende weekbladen naast elkaar te laten bestaan. 

7 reacties

 • Mark

  2 jaar geleden
  Wat betreft lay-out en lettertype is Hét Gemeentenieuws beduidend beter.
 • Sesmarias

  2 jaar geleden
  Ik vind het persoonlijk juist goed dat het verdwijnt. 1 krant is voldoende. Je leest in alle 3 (Betuwe, Gemeentenieuws en RBC) dezelfde verhalen en steeds dezelfde foto’s van echtparen die zoveel jaar getrouwd zijn. Efficiënt bezig zijn is beter en dan kan de lay-out en lettertype vast wel aangepast worden.
 • Gerrit Louter

  2 jaar geleden
  In Ochten precies hetzelfde....gaat het na een klacht weer even goed....en dan is het weer het zelfde liedje...!   schijnt dat ze geen bezorgers kunnen vinden voor de Rhenense Betuwse Courant....betalen ze dan zo slecht.../
 • Juske

  2 jaar geleden
  Zeer droevig nieuws. Wat moeten we met het Gemeente nieuws? Allereerst veel te klein en daardoor letters die bijna niet te lezen zijn. Een blad wat 130 jaar heeft bestaan wordt gewoon aan de kant geschoven. Heel heel jammer dat er weer een heel bekend streekblad verdwijnt. Zonde. Hoe kunnen de lezers die toch in grote getalen zit te wachten op dit blad zich verzetten? Helaas, ook hier geldt; wie groot is bakt koek.
 • Hennie Brouwer

  2 jaar geleden
  Wel jammer dat de naam "De Betuwe" verdwijnt. Gemeentenieuws. Niks beters te verzinnen. Had dan gewoon de oude naam '"de Betuwe" aangehouden. Dekt volledig de lading.  
 1. Auto rechtdoor over rotonde, eindigt op de kop
  Play

  Auto rechtdoor over rotonde, eindigt op de kop

 2. Met een negatieve uitslag eindelijk weer de Eusebiuskerk in
  Play

  Met een negatieve uitslag eindelijk weer de Eusebius­kerk in

Betuwe