Windturbines, archieffoto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Windturbines, archieffoto ter illustratie. © ANP

Windturbines Zetten-Dodewaard: hakken gaan verder in het zand: ‘Wij als inwoners blijven op achterstand’

ZETTEN - Omwonenden van de geplande windturbines langs de A15 tussen Zetten en Dodewaard, zetten de hakker dieper in het zand. Hun onvrede groeit over de manier waarop ze bij het project worden betrokken.  

5 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Gerrit Louter ik hoop ook dat ondanks de reeds gemaakte plannen , het gezonde verstand toch een keer gaat werken , maar zie het droevig in , zeker droevig nu je ook weer kunt lezen, at die nieuwe partijen met alle geweld een kabinet willen gaan formeren. verkiezingen waren in deze beter geweest. hadden de mensen dat hele zooitje in den haag weg kunnen sturen.
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Johann Jansen...ik hoop ook dat ondanks de reeds gemaakte plannen , het gezonde verstand toch een keer gaat werken , maar zie het droevig in , want er worden hier te vaak beslissingen genomen waar ze later als het te laat is....spijt van krijgen en het dan terug willen draaien.,.we leven hier nu eenmaal in Nederland--regeltjes land , met een (demissionaire) regering die zelf soms niet weet waar ze mee bezig zijn met aan het hoofd..Mark Rutte ....een man waar Pinokkio jaloers op zou zijn !
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Gerrit Louter Als je leest wat voor problemen er in Duitsland dreigen door de energietransitie dan kun je alleen maar hopen, dat het verstand hier in Nederland de overhand krijgt en men stopt met het massaal volplempen van ons land. het gaat bakken met geld kosten en men zit opgescheept met de grootste milieuvervuiling allertijden.
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Ben je mooi klaar mee z,on landschap ontsierende droogmolen in je achtertuin of in je gezichts veld , en als het ding draait...de hele tijd worden opgezadeld met een ,,,zoef---zoef geluid , ik heb kennissen die wonen vlak bij z,on wind turbine , en worden er stapelgek van , en gaan verhuizen....maar zie je huis dan maar eens te verkopen..! schone energie...prima...maar bouw dan een kern energie centrale.... de juiste oplossing en tegenwoordig heel verantwoord...
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  ik zou de hakken zo diep in de grond zetten, dat die ondingen er nu niet en nooit niet zullen komen. het lijkt rutte wel, die wil ook niet van ophouden weten. de energietransitie wordt ons onder valse voorwendsels door de strot gedrukt en dat pikken wij niet meer.
 1. Meer dan honderd NEC-fans moedigen ploeg aan voor play-offs
  Play

  Meer dan honderd NEC-fans moedigen ploeg aan voor play-offs

 2. Grote teleurstelling bij De Graafschap: 'Dit doet heel erg pijn'
  Play

  Grote teleurstel­ling bij De Graafschap: 'Dit doet heel erg pijn'

Betuwe