Volledig scherm
PREMIUM
Dorien van Put en Teun van Liebergen op de dubbelfiets van het Witte Huis. ,,Als we die met een bewoner gebruiken moeten we niet melden ‘leuke fietstocht’, maar expliciet opschrijven waar de reis met die bewoner heen ging en waarom juist daar naar toe.” © Erik van 't Hullenaar

Witte Huis in Zetten heeft zorg weer op orde na dwangsom inspectie

ZETTEN - Verzorgingshuis Residence Het Witte Huis in Zetten krijgt een pluim van de inspectie Gezondheidszorg voor de geboden zorg. Dit na kritiek eerder dit jaar en het opleggen van een dwangsom om verbetermaatregelen af te dwingen.  ,,Zo sluiten we een zwaar jaar toch mooi af”, zegt zorgmanager Dorien van Put. 

Extra personeel, scholing en aansluiting bij het overheidsprogramma ‘Waardigheid en Trots’ zijn in een notendop de stappen die aan de Stationsstraat zijn gezet. ,,En hard werken door ons personeel dat er ook echt de schouders onder heeft gezet", zegt Van Put. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe