Volledig scherm
PREMIUM
Tom en Els Bakker, vlak voor de uit hun woning aan de Rijksweg-Zuid werden gezet. Een grote meerderheid van stemmers op onze site meent dat de Bakkers in hun huis moeten blijven wonen. © Gerard Burgers

Woede en schaamte: weinig begrip voor huisuitzetting familie Bakker in Elst

ELST - Woede, onbegrip en schaamte. In een notendop het gros van de reacties op de uithuiszetting van de familie Bakker uit Elst.  ‘Soms schaam ik mij voor mijn eigen leiders, hoe die omgaan met hun eigen volk’, reageert Robert Toetenel op de Facebookpagina van de Gelderlander.

De publiciteit over de uitzetting, in deze krant en op tv bij het SBS-programma Hart van Nederland heeft een storm van kritiek losgemaakt. Naast de kritiek op en verontwaardiging over het gebrek aan menselijk gevoel bij de gemeente Overbetuwe zijn er ook oproepen om in verzet te komen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe