Paperassen van de woningstichting Heteren
Volledig scherm
PREMIUM
Paperassen van de woningstichting Heteren © dg

Woningloze Heterenaar in het nauw maakt rare sprongen

HETEREN/ ARNHEM - Een 41-jarige inwoner van Heteren trok begin 2017 alle registers open om aan een nieuwe woning te komen. Daarin ging hij veel te ver, oordeelde afgelopen deze week de Arnhemse politierechter. Want de man vervalste daarvoor een verhuurdersverklaring en gebruikte die om aan een andere huurwoning te komen. 

,,Normaal staan daar pittige straffen van twee tot vier maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf op”, meldde de rechter, maar vanwege de bijzondere omstandigheden én een vormfout in de aanklacht kwam de verdachte er met één maand voorwaardelijk van af.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zelfs bij Spero, de grootste voetbalclub in de Oostelijke Betuwe, staat alles even stil
    PREMIUM

    Zelfs bij Spero, de grootste voetbal­club in de Oostelijke Betuwe, staat alles even stil

    ‘Als er gezeik’ is op de club moet je er zijn’, luidde het advies van zijn voorganger. René Nobels is een jaar voorzitter van Spero en op de club is het stil. Er is genoeg te doen, maar hij is er niet. Zelfs bij de grootste voetbalclub van de Betuwe is het stil. De corona-crisis doet ook bij Spero zijn onderhuidse werk. Dat had René Nobels (59) een jaar geleden, toen hij bij Spero Fons van Lith als voorzitter opvolgde, niet kunnen denken.

Betuwe