De familie Bakker wordt vrijdag uit hun woning aan de Rijksweg-Zuid gezet. De woning (links) staat te dicht op het boerenbedrijf van de buren. Volgens de Raad van State is legaliseren van de woning niet mogelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Bakker wordt vrijdag uit hun woning aan de Rijksweg-Zuid gezet. De woning (links) staat te dicht op het boerenbedrijf van de buren. Volgens de Raad van State is legaliseren van de woning niet mogelijk. © Erik van 't Hullenaar

Woningsoap na honderdste rechtszaak ten einde: familie Bakker uit Elst staat vrijdag op straat

ELST/ ARNHEM - Tom en Els Bakker en een nog thuiswonend kind moeten hun woning aan de Rijksweg-Zuid 39 in Elst vrijdag verlaten. Een kort geding om uitzetting te voorkomen werd woensdag verloren.

40 reacties

 • roberto

  2 jaar geleden
  Tjonge, tjonge die van nr. 41 wonen daar toch ook?
 • Theo42

  2 jaar geleden
  De verkoper van het huis aan de familie Bakker, de makelaar en Bakker zelf, hebben hebben toen hun huiswerk, bewust of onbewust, niet goed gedaan. Zoek dat maar eens uit. De tranen van nu zijn hoogst waarschijnlijk krokodillentranen.
 • karin

  2 jaar geleden
  belachelijksinds 1915 wordt de woning bewoontdoor de komst vh voetbal veld is het veranderd ik heb hier geen woorden voor de gemeenten,de buren , het gerecht en makelaar aanpakken hier klopt iets niet ik had persoonlijk de regering aan geschrevenen dat ze niet voor de camera willen reageren die pennenlikkers ik heb er geen woorden voor  
 • Geert kolks

  2 jaar geleden
  Je mag nergens illegaal verbouwen . Ook in Overbetuwe niet ook al zegt een ex wethouder van wel.
 • Truus

  2 jaar geleden
  Dat zou logischerwijs toch de eerste stap zijn geweest? De makelaar en notaris aanpakken. Vraag ik me af, waarom is dat niet allang gebeurt dan? Of valt de makelaar en notaris niks te verwijten omdat ze een spelletje hebben meegespeeld?

Betuwe