Yvonne van der Laan met man Peter en dochters Vera en Rosalie tussen de wilde paarden van Livno. Die bezochten ze tijdens een rondreis door Bosnië en Herzegovina.
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne van der Laan met man Peter en dochters Vera en Rosalie tussen de wilde paarden van Livno. Die bezochten ze tijdens een rondreis door Bosnië en Herzegovina. © Eigen foto

Yvonne (44) uit Elst neemt haar kinderen mee op verre reizen en schrijft een blog: ‘Je moet het gewoon doen’

Misschien dat het straks weer kan: reizen. Yvonne van der Laan staat in ieder geval te popelen. Haar blog, waarin ze zo'n beetje de halve wereld heeft beschreven, snakt naar nieuwe avonturen.

2 reacties

  • Jeroen Franssen

    4 maanden geleden
    Geweldig, de wereld bekijken en alles ontdekken ipv als een grijze muis in Nederland blijven zitten, waar mensen die je nog nooit gezien hebt jou willen vertellen hoe je je leven moet inrichten. Groot gelijk, neem de kinderen zeker mee!
  • tinus aardsen

    4 maanden geleden
    Je kan niet zomaar kinderen meenemen omdat jij zonodig op vakantie denkt te moeten. Kinderen zijn leerplichtig! Als iedereen dat zomaar gaat doen, zal het mooi een zooitje worden met die kinderen. maar de meeste denken alleen maar ikke ikke ikke.

Betuwe