Antonn in Zetten sluit de deuren
Volledig scherm
Antonn in Zetten sluit de deuren © x

Zetten is een horecazaak armer: Antonn per direct dicht

ZETTEN - Café-restaurant Antonn in Zetten heeft per direct de deuren gesloten. Dinsdagavond is dat aan het personeel meegedeeld door eigenaar Toon Veens. 

Volgens hem zouden de kosten van de zaak de afgelopen maanden “enorm gestegen” zijn door de oververhitte arbeidsmarkt. “Daardoor is het voor ons niet realistisch om het bedrijf door te zetten.”

Het café-restaurant werd geopend in maart 2016. Hervelder Veens is tevens eigenaar van pannenkoekenhuis Aan de Linge in Hemmen en Het Wapen van Valburg. Voor Antonn zat horecazaak op deze locatie, daarvoor was het een winkel. 

Pandeigenaar Dirk-Jan Franken vindt het jammer dat Antonn er mee stopt, omdat de indruk bestaat dat er toch behoorlijke loop in de zaak zat en er veel klandizie was. Hij wil graag nog voor de december-feestdagen een nieuwe horeca-uitbater als huurder gevonden hebben. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe