De Zettense zwemliefhebbers maakten dinsdagavond tijdens de Overbetuwse raadsvergadering heel helder dat het zwembad in hun woonplaats moet blijven.
Volledig scherm
De Zettense zwemliefhebbers maakten dinsdagavond tijdens de Overbetuwse raadsvergadering heel helder dat het zwembad in hun woonplaats moet blijven. © Gerard Burgers

Zettens zwemmers móeten wachten maar mógen hopen

ZETTEN/ELST - Badmuts, wedstrijdbal, duikbril en badjas bij de Overbetuwse gemeenteraad dinsdagavond. Leden van zwem- en waterpolovereniging EZZ lieten duidelijk merken dat het zwembad te Zetten open moet blijven. 

2 reacties

 • Waterrat

  3 jaar geleden
  Uw idee is op zich zéker niet slecht, maar is het voor Zetten (en omliggende dorpen als Andelst, Hemmen en Randwijk) toch niet praktischer om een 'eigen' zwembad te hebben? 
 • Frans Lynden

  3 jaar geleden
  Volgens mij kan gemeente gebruikers van het zwembad in Zetten straks beter een retourkaartje per trein vanuit Zetten faciliteren. Veel voordeliger en draagt bovendien bij aan instandhouding treinverbinding.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Betuwe