Wim van Harten (links) en wethouder Wijnte Hol zetten hun handtekening onder de plannen om in Elst een nieuwe poli-kliniek te bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim van Harten (links) en wethouder Wijnte Hol zetten hun handtekening onder de plannen om in Elst een nieuwe poli-kliniek te bouwen. © Lex Halsema

Ziekenhuis Rijnstate houdt vast aan Elst als locatie nieuwe polikliniek

ARNHEM/ ELST - Ziekenhuis Rijnstate houdt vast aan het vestigen van een nieuwe poli-kliniek in het stationsgebied van Elst. ,,In die hoek zit de groei van onze patiënten dus het is logisch daar ook een poli te openen”, zegt Wim van Harten, bestuursvoorzitter van ziekenhuis Rijnstate.

19 reacties

 • Theo42

  2 jaar geleden
  Ik woon op de Juno. Ik kan met de bus, auto en fiets. En het is 10 minuten lopen. Inderdaad toppie.
 • Theo42

  2 jaar geleden
  Dat nieuwe gemeentehuis zou 29 miljoen gaan kosten. Het huidige gemeentehuis wordt nu voor 10 miljoen gemoderniseerd en vergroot. Milieu etc. speelde toen geen rol. Dat zijn kreten van nu. Vanwege die hoge kosten heb ik toen voor het eerst CDA gestemd.
 • PeterM

  3 jaar geleden
  Toch blijft het apart dat de partij van Hol alles aangreep, van milieuproblematiek, geluidsoverlast etc om een nieuw gemeentehuis op die locatie te torpederen. Maar voor een ziekenhuis is de locatie wel geschikt?
 • Peetie

  3 jaar geleden
  Ik weet niet waar je woont,maar vanaf Rijkerswoerd een hele reis en erg omslachtig. Nu kun je even snel foto maken of bloedprikken,straks een hele onderneming.
 • Klaas1

  3 jaar geleden
  Ken je geschiedenis van je stad.Tot eind jaren tachtig kende Arnhem drie ziekenhuizen: het (katholieke) St. Elisabeths Gasthuis, het (hervormde) Diaconessenhuis en het (algemene) Gemeente-Ziekenhuis. Het Irene Kinderziekenhuis was reeds in 1969 onderdeel geworden van het Gemeente-Ziekenhuis, maar bleef wel gehuisvest in zijn eigen gebouw.[2]Het St. Elisabeths Gasthuis fuseerde in 1986 met het Gemeente-Ziekenhuis en deze combinatie ging verder onder de naam De Malberg. Drie jaar later voegde het Diaconessenhuis zich hierbij en de nieuwe naam werd Ziekenhuis Rijnstate.

Betuwe