De Helster is over zijn houdbaarheidsdatum heen. De zwem- en sportaccommodatie maakt plaats voor nieuwbouw in het stationsgebied. Op de huidige locatie komt vrijwel zeker woningbouw.
Volledig scherm
De Helster is over zijn houdbaarheidsdatum heen. De zwem- en sportaccommodatie maakt plaats voor nieuwbouw in het stationsgebied. Op de huidige locatie komt vrijwel zeker woningbouw. © Marc Pluim

Zwembad Zetten werpt kleine schaduw over nieuwe Helster

ELST - Overbetuwe kan door met de plannen voor de nieuwbouw van een zwembad en sporthal. Die is voorzien in het stationsgebied in Elst. Wel leven er vragen over het zwembad Zetten.

5 reacties

 • Eva

  3 jaar geleden
  “Een onderzoek naar het open houden” klinkt weinig belovend voor Zetten, zeker nu voor Elst al wel duidelijke beslissingen worden gemaakt.. hopelijk worden we verrast en blijft Zetten wel open.
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Ja  Theo  42   er worden soms wel meer prestige objecten er door gedrukt ook al is het geld verspilling..... en dat dan allemaal ter eer en glorie van een over het paard getilde wethouder...en meelopers van politieke partijen  die niet op een duizendje meer of minder kijken...!  het is toch hun eigen geld niet...!  en ze halen het via gemeentelijke belastingen en heffingen wel weer terug bij de burgers...zo gaat dat vaak..!  helaas ....ook in dit geval...?  
 • Bert

  3 jaar geleden
  Zonde van het geld om de Helster te verhuizen!  Maar ga je stikstof huiswerk vast doen Wijnte!   Feit is dat een sporthal / zwembad verkeer gaat aantrekken dus die uitstoot moet je compenseren. Oh... en mensen stoten het ook uit...neem bezoeker aantallen maar vast mee in de berekeningen. Zorg voor RUIM voldoende parkeerruimte. De Pgarage is al vol met de komst van de Poli-zuid !!
 • Randwijk

  3 jaar geleden
  Kan het zwembad wel gebouwd worden nu er een stikstof alarm is of geld dat niet op nieuwbouw voor de gemeente zelf 
 • Theo42

  3 jaar geleden
  Ik lees gisteren dat door overheidsbezuinigingen diverse zwembaden gesloten moeten worden in diverse steden. Overbetuwe is kennelijk in staat een nieuw zwembad te bouwen. Dat lijkt mij erg knap van ons gemeentelijk bestuur, hulde daarvoor.

Betuwe