Volledig scherm
© DG

Festival De Kaaij brengt reggae, klassiek en psychedelische muziek

NIJMEGEN - Het belooft alsnog een zonnige en droge avond te worden. Wie nog op zoek is naar een leuk uitje kan eventueel het festival De Kaaij in Nijmegen bezoeken. Zondag begint het festival weer om 12:00 uur.

All Star Confusion treedt om 19:30 uur op bij de Kaaij onder de Waalbrug van Nijmegen.

Jamsessies
The All Star Confusion is een collectief, dat bestaat uit leden en ex-leden van Adlib, Dorst, New Sound Sistim en Superdura. Op onregelmatige tijden komen ze bij elkaar voor optredens of jamsessies. The All Star Confusion heeft reggae als basis.

Dreadless
De reggae van Dreadless maakt er volgens de organisatoren om 22:15 uur 'een legendarische avond van' met als klap op de vuurpijl een wervelende vuurshow.

Programma
Zondag is het festival er weer vanaf 12:00 uur met een markt, workshops, eetkraampjes en optredens. Om 12:00 uur is het tijd voor Kaaij Klassiek met het strijkorkest Die Flegel. Het hele programma is te vinden op de website van de Kaaij. Het laatste optreden op zondagavond is van singer-songwriter Stefan Kollee met psychedelische rock en pure songs om 21:30 uur. Het festival duurt nog tot 28 augustus. Houd het programma in de gaten, want op sommige dagen staat er niets op het programma en is de Kaaij gesloten.