Volledig scherm
© Erik van 't Hullenaar

Groene Heuvels even dicht voor recreant om festival

EWIJK - In het weekend van 24 tot en met 26 juni is de derde editie van het festival Down The Rabbit Hole op recreatiegebied Groene Heuvels in Ewijk. Tijdens het festival is het recreatiegebied niet toegankelijk voor dagrecreanten,tijdens de op- en afbouw maar in beperkte mate. De organisatie van het evenement ligt in handen van Loc7000 en Mojo.

Het gehele recreatiegebied is niet toegankelijk voor dagrecreanten en duikers van donderdag 23 juni tot en met maandag 27 juni. Dagrecreanten zijn dan welkom op andere recreatiegebieden van Leisurelands in de omgeving: Berendonck (Wijchen), Wylerbergmeer (Beek) en Mookerplas (Plasmolen).

Maandag 13 juni wordt gestart met de opbouw. De hoofdingang aan de Ficarystraat is vanaf dat moment afgesloten. Bezoekers worden verwezen naar de tijdelijke ingang aan de Groene Heuvels. Tijdens de op- en afbouw blijven Paviljoen en Camping het Buitenhuis bereikbaar en kunnen dagrecreanten en duikers terecht op parkeerplaats C.

Op vrijdag 1 juli is het gehele terrein vanaf 17.00 uur weer toegankelijk. Alle verwijzingen staan ter plekke met bebording aangegeven. Vakantiepark de Groene Heuvels, Paintballboerderij en klimpark Zips and Ropes blijven bereikbaar.