Volledig scherm
Eric Meijers © Ton van de Meulenhof

JVC heeft met Meijers droomkandidaat binnen

CUIJK - JVC Cuijk wilde hem al jaren hebben als de club naar een nieuwe trainer zocht. Maar nu is het gelukt. De Cuijkse topklasser heeft zijn ‘absolute topkandidaat’ binnen. Eric Meijers is na de zomerstop de hoofdtrainer van JVC. Hij volgt het duo Hans Kraaij jr. en Piet de Kruif op.

„Wij zijn heel erg blij met de komst van Eric. Hij stond al jaren op ons lijstje, maar was altijd bezet. Nu niet. Unaniem waren we er ervan overtuigd waren dat hij de beste man is voor JVC en de huidige selectie”, stelt vice-voorzitter Peter Pluk van JVC. „Laat ik eerlijk zijn. Als Kraaij eind vorig jaar ja had gezegd tegen onze aanbieding, dan waren we er met hem en Piet heel snel uit geweest. Want dan had datzelfde duo nog een jaar voor de groep gestaan.”

Maar Kraaij kon naar eigen zeggen niet ingaan op het aanbod van de Cuijkse voetbalclub vanwege zijn werk bij SBS. Meijers was na zijn ontslag bij eerstedivisieclub Helmond Sport een vrij man. Pluk noemt Meijers ‘ontzettend ambitieus’. „Misschien is hij nog wel ambitieuzer dan wij. Hij heeft gezegd dat hij naar JVC komt omdat hij prijzen wil pakken.”

Kraaij gaat naar de Veenendaalse hoofdklasser DOVO. De Kruif is niet op het aanbod van JVC ingegaan om tweede trainer/assistent van Meijers te worden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.