Volledig scherm

Mooie Zomerfoto gemaakt? Stuur in en doe mee aan de wedstrijd

De zon laat zich zien en de temperatuur schiet omhoog. Kortom, het is zomer! Wij zijn, net als vorig jaar, weer benieuwd naar de zomerfoto's. Heeft u een leuke foto gemaakt waar de zomer vanaf spat, stuur hem dan op. Tijdens de zomer maken wij zeven weken lang een plekje vrij in de krant en op deze site voor uw foto's.

Stuur je leukste, mooiste, ontroerendste of spectaculairste vakantiefoto op. De redactie maakt elke dag een selectie van zes vakantiefoto’s die in de krant worden afgedrukt, de andere inzendingen zijn allemaal zichtbaar op deze site. Vorig jaar kregen we ruim 900 foto's toegestuurd uit het hele gebied.

Prijzen
Alle inzenders maken kans op mooie weekprijzen en de hoofdprijs. De eerste pagina Zomerfoto verschijnt in de krant van dinsdag 5 juli.

De actie is inmiddels afgelopen. 30 augustus worden de winnaar van de hoofdprijs in De Gelderlander bekendgemaakt, een Canon 6609b074 EOS M spiegelloze digitale camera.

Bekijk hier de inzendingen.

Volledig scherm
Mijn zoontje en het dochtertje van mijn zusje zijn bijna even oud. Vandaag hebben wij nog even van het mooie weer genoten bij het Hilgelomeer in Winterswijk. Heerlijk, laat de zomer maar komen! © Desiree Vreeman