Volledig scherm
© Vitesse

Samen naar Vitesse - Excelsior in GelreDome

Geniet van een mooie pot voetbal met een club vrienden of het hele gezin. dG Club biedt een aantrekkelijk arrangement samengesteld voor de wedstrijd Vitesse - Excelsior op zaterdag 26 november in GelreDome in Arnhem. Abonnees van De Gelderlander betalen slechts 40 euro voor vier tickets.

˶Wij vinden het belangrijk dat een thuiswedstrijd voor iedereen toegankelijk is. Het is een unieke beleving, niet alleen voor de vaste supporters maar voor iedere voetballiefhebber”, zegt Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse.

Vitesse is de op één na oudste club uit de Eredivisie. Opgericht in 1892 en bijna 125 jaar de geel-zwarte trots van Arnhem en omstreken.

Warming up
Naast topvoetbal valt er nog veel meer te beleven in het Arnhemse GelreDome. De Wit: ˶Kom gerust ruim van te voren naar het hypermoderne stadion van Vitesse om iets te eten en te drinken en zorg dat je ruim voor de aanvang van de wedstrijd op de tribune zit. Op het veld is dan al van alles te zien. Ongeveer een half uur voor de aftrap komen de spelers het veld op om hun warming up te doen. Er is muziek en op de grote schermen worden filmpjes vertoond. Voorafgaand aan iedere wedstrijd vliegt Hertog, een Amerikaanse zeearend, een rondje over het publiek. Dat blijft indrukwekkend.”

Arend
De arend staat symbool voor Vitesse en komt in het clublogo voor. Een krachtige vogel, altijd op zoek naar het juiste moment voor de aanval. Na zijn ronde door het stadion, landt Hertog steevast op de hand van de valkenier, die hem op het veld opwacht.

Drankje
Als de wedstrijd voorbij is, hoef je het stadion echt nog niet te verlaten. ˶Neem een drankje in het Supportershome en ontmoet een aantal spelers. Vraag hen gerust om een handtekening en ga met hen op de foto”, aldus De Wit.

Inschrijven
Wedstrijd Vitesse - Excelsior, zaterdag 26 november om 18.30 uur in GelreDome in Arnhem. Prijs: vier tickets voor 40 euro, exclusief voor abonnees van De Gelderlander. De actie is bedoeld voor Vitesse-supporters en liefhebbers van de club. Een postcode en huisnummercheck is onderdeel van de procedure.

Volledig scherm
© Vitesse