Celeste Plak in december op een training bij Oranje, waarmee ze zich niet plaatste voor de Olympische Spelen. Nu beleeft de 24-jarige volleybalsters vreemde tijden in Turkije.
Volledig scherm
PREMIUM
Celeste Plak in december op een training bij Oranje, waarmee ze zich niet plaatste voor de Olympische Spelen. Nu beleeft de 24-jarige volleybalsters vreemde tijden in Turkije. © ANP

Celeste Plak traint in Turkije tussen de sproeiers en ‘marsmannetjes’: ‘Wij zijn geen robots’

Dagboek van wonderlijke weekTerwijl in Turkije iedereen thuisblijft, moet volleybalster Celeste Plak (24) gewoon naar de trainingen van haar club Aydin BBSK. Dagboek van een wonderlijke week.

Door Lisette van der Geest

  1. Van der Poel hoopt dit jaar nog Tour te kunnen rijden: ‘Sta ik zeker voor open’

    Van der Poel hoopt dit jaar nog Tour te kunnen rijden: ‘Sta ik zeker voor open’

    Mathieu van der Poel mikte voor zijn debuut in een grote wielerronde op het jaar 2021. Door het uitstel van onder meer de Olympische Spelen van Tokio 2020 vanwege de mondiale uitbraak van het coronavirus kijkt de Nederlandse coureur inmiddels anders tegen zijn planning aan. Deelname aan de Tour de France is dit jaar ineens een optie, mits het jaarlijkse wielerspektakel komende zomer toch doorgang kan vinden en zijn ploeg Alpecin-Fenix een wildcard kan bemachtigen.

Overige sporten