Volledig scherm
Didi Gregorius. © Getty Images

Gregorius leidt Yankees naar halve finale play-offs, Albies is er nog niet

Ondanks een homerun van Ozzie Albies is Atlanta Braves er nog niet in geslaagd de halve finale van de plays van de Major League Baseball (MLB) te bereiken. 

De club van de Nederlander verspeelde gisteravond en voorsprong van 4-3 tegen St. Louis Cardinals, dat door een overwinning van 5-4 de stand in de best-of-five op 2-2 bracht.  Het vijfde en beslissende duel is in de nacht van woensdag op donderdag.

Volledig scherm
Ozzie Albies. © AP

Ook de Houston Astros zijn nog niet verzekerd van de finale in de American League. Na de 2-0 in de best-of-five greep Tampa Bay Rays de strohalm in de derde partij: 10-3, zodat het na drie duels 2-1 staat. De vierde ontmoeting staat komende nacht op het programma.

New York Yankees plaatste zich in de American League wel voor de finale. Mede door de weer sterk spelende Didi Gregorius wonnen de Yankees ook hun derde duel van Minnesota Twins (5-1), waardoor de best-of-five al na drie duels voorbij was (3-0). New York won de laatste dertien wedstrijden van Minnesota. Yankees neemt het in de finale op tegen de winnaar van Houston Astros - Tampa Bay Rays. Het eerste duel staat zaterdagavond op het programma.

Volledig scherm
Didi Gregorius (links) wordt omhoog geholpen door Gleyber Torres. © Getty Images
  1. Volop gelach bij presentatie schaatsploeg Jumbo-Visma
    Jumbo-Visma

    Volop gelach bij presenta­tie schaats­ploeg Jum­bo-Vis­ma

    ,,Deze heren begonnen dit seizoen best wel aardig”, zegt Hein Vergeer, oud-schaatser en vandaag presentator van de persbijeenkomst van de schaatstak van team Jumbo-Visma. Daarna volgt een opsomming van diverse tijden die de mannen naast hem in de afgelopen weken reden. Op het podium Kjeld Nuis en Patrick Roest, oorspronkelijk provinciegenoten – ze groeiden allebei op in Zuid-Holland. Nu ploeggenoten en grote concurrenten.

Overige sporten