Brons voor de Nederlandse vrouwen op de 4x100 meter wisselslag met vlnr Kira Toussaint, Tes Schouten, Maaike de Waard en Marrit Steenbergen.
Volledig scherm
Brons voor de Nederlandse vrouwen op de 4x100 meter wisselslag met vlnr Kira Toussaint, Tes Schouten, Maaike de Waard en Marrit Steenbergen. © Alberto Pizzoli/AFP

Marrit Steenbergen zwemt zich dankzij zevende(!) EK-medaille in illuster rijtje

EK zwemmenMet zeven medailles heeft Marrit Steenbergen zich in een illuster rijtje gevoegd met Franziska van Almsick, Laure Manaudou en Sarah Sjöström. Succesvoller dan dit viertal was niemand op één EK zwemmen op de langebaan.

  1. FIA spreekt van ‘ongefundeerde speculaties’ over uitgaven Red Bull, team Verstappen ‘weet van niks’
    Update

    FIA spreekt van ‘ongefun­deer­de specula­ties’ over uitgaven Red Bull, team Verstappen ‘weet van niks’

    Een smeuïge zaak in de Italiaanse pers, waar La Gazzetta dello Sport bericht over een onderzoek naar drie Formule 1-teams die vorig seizoen de budget cap zouden hebben overschreden. Twee van die teams zouden Aston Martin en Red Bull Racing zijn, dat met Max Verstappen de titel won en op het punt staat wederom wereldkampioen te worden. Red Bull doet het verhaal af als ‘pure speculatie’ en zegt onder de limiet te zijn gebleven. Autosportfederatie FIA spreekt van ‘ongefundeerde speculaties’.