McGregor.
Volledig scherm
McGregor. © AFP

McGregor overtuigd: Heb maar twee ronden nodig

De Ierse kooivechter Conor McGregor denkt dat hij niet meer dan twee ronden nodig heeft om topbokser Floyd Mayweather knock-out te slaan. De twee staan zaterdag in Las Vegas tegenover elkaar in een hoogst ongebruikelijk titanenduel. De twee namen alvast een kijkje in de zaal waar het gevecht plaatsvindt.

 1. Bondscoach kreeg snel na incident bericht van Van der Poel: ‘Toen was het al dikke ellende’

  Bondscoach kreeg snel na incident bericht van Van der Poel: ‘Toen was het al dikke ellende’

  Bondscoach Koos Moerenhout kon zondag zijn plan voor de wegrace van de WK wielrennen vooraf al vergeten. Zijn kopman Mathieu van der Poel bleek in de nacht voor de wedstrijd enkele uren op het politiebureau te hebben doorgebracht na een aanvaring met kinderen die hem hadden wakker gehouden in het hotel. ,,Dit verzin je niet”, zei Moerenhout, die met zijn resterende renners niet meedeed om de medailles. De Belg Remco Evenepoel won.
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’