Volledig scherm
San Antonio Spurs guard DeMar DeRozan (m) is op weg naar de basket. Rechts Nikola Jokic, die ondanks 43 punten niet kon voorkomen dat Denver Nuggets onderuit ging. © AP

NBA: San Antonio Spurs dwingen zevende duel af

De basketballers van San Antonio Spurs hebben een zevende duel afgedwongen met Denver Nuggets in de eerste ronde van de play-offs van de NBA. De Spurs wonnen wedstrijd zes met 120-103 en brachten daarmee de stand in de best-of-seven op 3-3.

Topschutters aan de zijde van de ploeg uit San Antonio waren LaMarcus Aldridge met 26 punten DeMar DeRozan met 25 punten. Bij de Nuggets scoorde Nikola Jokic zelfs 43 punten, een persoonlijk record. Hij kon er een nederlaag niet mee voorkomen. De beslissende zevende wedstrijd tussen beide teams is zaterdag in Denver.

  1. Visser nu commentator bij WK rugby: ‘Nieuw-Zeeland is zeker niet de grote favoriet’
    WK in Japan

    Visser nu commenta­tor bij WK rugby: ‘Nieuw-Zee­land is zeker niet de grote favoriet’

    Tim Visser deed vier jaar geleden als international van Schotland mee aan het WK rugby in Engeland. In mei stopte hij op 32-jarige leeftijd als rugbyer, maar de komende anderhalve maand is hij als commentator op de Britse, Ierse en Nederlandse televisie/radio bijna dagelijks te horen over het WK in Japan. ,,Mijn advies is: probeer zoveel mogelijk van het WK te zien, want het is een uniek sportevenement.”

Overige sporten