Celeste Plak (helemaal bovenin, in het midden) met haar medespeelsters van de Japanse volleybalclub Victorina HImeji.
Volledig scherm
PREMIUM
Celeste Plak (helemaal bovenin, in het midden) met haar medespeelsters van de Japanse volleybalclub Victorina HImeji. © Eigen foto

Overal waar volleybalster Celeste Plak in Japan gaat, volgt haar schaduw: tolk Eriko

Overal waar Celeste Plak (25) in Japan gaat, volgt een schaduw haar op de voet. Het is tolk Eriko, de enige met wie de Apeldoornse volleybalster zich verstaanbaar kan maken bij haar nieuwe club Victorina in Himeji. ,,Met teamgenoten doe ik alles op een Jip en Janneke-manier, met handen en voeten.”

 1. Poll: Max Verstappen of Lewis Hamilton: wie wordt wereldkampioen?

  Poll: Max Verstappen of Lewis Hamilton: wie wordt wereldkam­pi­oen?

  Max Verstappen heeft weer een tik gekregen in de strijd om de wereldtitel in de Formule 1. Hoewel de Nederlander van Red Bull in de Grote Prijs van Qatar vanaf de zevende startplaats oprukte naar de tweede plaats aan de finish, zag hij Lewis Hamilton weer punten inlopen. De Brit van Mercedes was op het circuit van Losail te snel voor iedereen en zette zijn poleposition om in zijn 102e zege in een grand prix. Hoog tijd voor een poll met de vraag: wie wordt er eigenlijk wereldkampioen?
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Overige sporten